Buutvrij Therapie goes ook boven de rivier!

Het is even stil geweest op mijn site en ook op facebook. Niet dat er niets is gebeurd. Alhoewel dat soms ook eens gezond kan zijn. Deze week heb ik een cliënt geadviseerd om eens lui te zijn. Zomaar genieten van het voorjaarszonnetje achter glas. Filmpjes kijken onder een zacht dekentje. Heel de middag olympische spelen kijken en gniffelen om het commentaar bij het schaatsen. “Hij haalt het!!! Ongelooflijk, Hij doet het gewoon!” of “Ai, rondje 31, nee hoor, het is gedaan, hij valt stil, hoe is het mógelijk.” Hoe goed je ook getraind hebt, je kan het dus halen, maar je kunt  ook onverwacht stilvallen. Fijn dat je niet altijd weet waar het aan ligt. Zo wordt je nog eens verrast door je lijf en het leven.

Maar goed, zoals de titel verraad ben ik bezig aan een opmars. Richting het noorden nog wel, zonder het zuiden achter me te laten overigens. Van ‘alaaf’ naar ‘best joh’. En van Breda naar Dordrecht en Gorinchem. Het is een mooie kano-tocht over brede rivieren en dwars door de Biesbosch. Verrassend ook wat er allemaal langs komt drijven. Van nieuwe samenwerkingen en contacten. En inspiratie voor het geven trainingen. Dus schroom niet als je in de Alblasserwaard  woont eens te contacten als je individuele therapie zoekt voor je zoon of dochter. Of het “Het Gevoel Extra Cool” in je klas wilt geven.

Op 21 maart start er namelijk een nieuwe ronde ‘Het gevoel Extra Cool’ in Dordrecht. En op de 22maart start ALL ABOUT YOU! i.s.m. INDUS Actieve Hulpverlening.

Maar goed, dat lijkt me genoeg nieuws voor vandaag. Van kanotochten en rivieren naar de winterspelen en genieten van de 5000 meter voor vrouwen en het freestyle skiën vanmiddag

Houdoe!