Op bezoek bij Flow Kids Breda

Vlak voor de vakantie kwam ik via via op de site van Flow Kids in Breda. Ik moet eerlijk zeggen dat het niet vaak gebeurt dat ik zo enthousiast werd van het lezen van een site. Overigens wel van inspirerende verhalen van mensen, maar een site? En het mooie is; deze week ga ik op bezoek.

Flow Kids biedt onderwijs en begeleiding aan ‘hoogsensitieve kinderen’ zoals ze dat zelf zeggen. Kinderen die het even niet redden op school of thuis mogen bij hen op adem komen. Daarnaast krijgen kinderen en jongeren handvatten en steun om met alle prikkels en gevoeligheden die ze ervaren om te gaan. En waarschijnlijk is hier nog veel meer over te vertellen, maar dat ga ik dus nog ontdekken, a.s. vrijdag.

Overigens mag ik op mijn beurt alle kinderen laten proeven van ‘Het Gevoel Extra Cool’. Volgende week laat ik weten hoe het geweest is. Neem alvast een kijkje op de site en laat je inspireren: www.hetnieuwedenken.nl/flowkids