KINDEREN

Er zijn heel wat manieren waarmee kinderen laten merken dat het even niet lekker loopt. Of dat ze het graag anders zouden willen, maar niet weten hoe. Denk aan lichamelijke klachten waar de huisarts geen aanleiding voor kan vinden, snel boos, bang of verdrietig zijn. Druk gedrag is ook zo’n voorbeeld net als concentratieproblemen, moeilijk grenzen aan kunnen geven en ongemak in sociale contacten. Soms hebben kinderen situaties meegemaakt waar ze elke dag nog spanning van ervaren. Als er twijfels zijn of Psychomotorische Therapie passend is, bel of mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

In ieder geval gaan we bij Buutvrij Therapie al bewegend, spelend en pratend op zoek naar hoe kinderen weer in hun element komen. Dit kan niet anders dan in samenspel met ouders, leerkrachten en andere mensen die dicht om hun heen staan. In de intakefase nemen we tijd om te overleggen hoe we de behandeling vorm geven. Binnen de praktijk volgen we veelal de volgende routes:
– individueel of ouder-kindtraject, evt. in samenwerking met collega gezinstherapeut en/of ouderbegeleider als we behoefte hebben aan een bredere blik op de situatie.
– groepstherapie voor kleuters
– groepstraining ‘Het Gevoel Xtra Cool’ voor kinderen tussen de 6-9 jaar. Deze training kan ook ingezet worden in gezinsverband en scholen. Zie ook de Flyer  en de website www.gevoelstrainingen.nl voor meer informatie over deze training.

Praktisch

 • Na aanmelding overleggen we een passende route
 • We plannen een observatieperiode van 3 sessies om te onderzoeken of PMT inderdaad passend is en thema’s voor therapie helder te krijgen.
 • Tussentijds zullen er evaluatiegesprekken plaatsvinden net als bij de afronding.
 • De behandeling wordt via verschillende routes vergoed. Bel of mail gerust voor vragen hierover.
Sessie van 45 minuten€ 80,-
Gesprek (evaluatie/tussentijds/netwerk) € 80,-
Evaluatieverslagen€ 50,-
Intakegesprek€ 80,-

Twijfelt u of Buutvrij Therapie iets kan betekenen? Schroom niet om contact op te nemen en/of een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht